De ZR Hackathon is een samenwerking tussen de HZ University of Applied Sciences en Zeeland Refinery.

Over Zeeland Refinery

Zeeland Refinery houdt de wereld in beweging. Dat doen we door van ruwe aardolie brandstoffen te maken. Wij willen een duurzame en flexibele raffinaderij zijn die behoort tot de beste van West/Europa. Dat is onze missie. Daarbij stellen we ambities op lange termijn op het gebied van veiligheid, omgeving, mensen en organisatie, valorisatie en kostenbeheersing. Veiligheid is prioriteit nummer één. Voor onze buren en voor onszelf. Daar zijn we dan ook dag en nacht mee bezig.

Bij Zeeland Refinery zijn ruim 400 medewerkers in dienst. De helft daarvan in vijfploegendienst. Op ons terrein werken daarnaast meer dan 250 medewerkers via aannemersbedrijven. Samen werken wij elke dag aan innovatieve oplossingen om ons proces nog veiliger, duurzamer en efficiënter te maken.

We zijn een betrokken en hechte familie en bieden ruimte voor ontwikkeling en scholing. Kijk gerust eens op onze website www.zeelandrefinery.nl voor meer informatie.

HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 4800 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling. Praktijkgericht onderwijs staat hierin centraal. Als kennisinstituut in de regio hebben we een nauwe relatie en samenwerking met het werkveld, voor onderwijs, onderzoek en innovatie. Ga voor meer informatie naar www.hz.nl.

Het organisatieteam ziet er als volgt uit:

Coördinatoren
  • Theo Postma (Zeeland Refinery)
  • Anneke Terwiel (Zeeland Refinery)
  • Jorick Vos (HZ)
PR
  • Kitty van Aken (Zeeland Refinery)
Safety
  • Ruud de Ruyter (Zeeland Refinery)
IT
  • Sander Davidse (Zeeland Refinery)